Diễn đàn Soncamedia

Thông báo

Icon
Error

Fanny Dick Offline
#1 Đã gửi : 08/04/2019 lúc 01:35:22(UTC)
Fanny Dick
Danh hiệu: Newbie

Nhóm: Registered
Gia nhập: 08-04-2019(UTC)
Bài viết: 3

Den øvre vil blive lavet puma sikkerhedssko af et mesh sammen med læder hits til luxe op udseendet lidt. Den Trinomic udstyrede mellomsåle kommer også i sin respektive tonale farvevej for at fuldføre skoets monokromatiske udseende. Forvent at begge par skal være tilgængelige i de kommende uger. Fra:? Hanon Shop? Forfatter s TakeI ll rock med enten farveway, begge ser ret rene ud. Godt arbejde hos Puma.Download den nye KicksOnFire app og hold dig opdateret på alle nyheder og udgivelsesdatoer, du skal vide.

Kig efter Rihanna x Puma Creeper for at ramme butikker den 25. september. De kommer med en pris på $ 120. Forfatter s Tag: Jeg elsker, at Rihanna arbejder med Puma, men dette særlige par er ikke for mig. Download puma court star den nye KicksOnFire-app og hold dig opdateret på alle nyheder og udgivelsesdatoer, du skal vide. Tilmeld dig KicksOnFire YouTube ChannelAvailable nu på Kixify & eBay. Ronnie Fieg.

Skoene udgives udelukkende fredag den 25. september 2015 på KITH Manhattan (644 puma king Broadway), KITH Brooklyn (233 Flatbush Ave), Soto Berlin (Torstra 72) og online på KithNYC kl. 11.00 EST. Detail er sat til $ 160 for hvert pair.via: KITHAuthor s TakeI hentede for nylig mit første par Pumas med Blaze of Glory Bloodbath. Nu ser jeg disse Blaze of Glorys og de ser super rene ud. Jeg kan prøve mine chancer online og se om jeg kan få hænderne på et par. Hent den nye KicksOnFire app og hold dig opdateret på puma suede sneakers alle nyheder og udgivelsesdatoer, du skal vide. Tilmeld dig KicksOnFire YouTube ChannelAvailable nu på Kixify & eBay

En version udføres i sort / hvid, den anden i havregryn, mens en sort / gum par runder ud i pakken. Sort / hvid paret vil have en suede øvre gjort helt i sort, mens en chunky black ydersål fuldender udseendet. Puma-logoet på skoen bliver gjort i guld for at tilføje et strejf af kontrast. Kig efter Rihanna x Puma Creeper for at ramme butikker den 25. september. De kommer med en pris på $ 120.

Vi har for nylig forhåndsviset sin kommende udgivelse med Puma, og nu har vi flere billeder for at se på. Rihanna udlåner hendes kreative touch til Puma Creeper-silhuetten. Vi får 3 forskellige farveveje af sko, som alle har en ekstra tyk sål. En version vil blive lavet i sort puma bmw sko / hvid, den anden i havregryn, mens et sort / gum-par runder ud i pakken. Sort / Gum-paret vil have en suede-øvre lavet helt i sort, mens en gummi-ydersål kompletter udseendet.

Puma-logoet på skoen bliver gjort i guld for at tilføje et strejf af kontrast. Kig efter Rihanna x Puma Creeper for at ramme butikker den 25. september. De kommer med en pris på $ 120. Forfatter s Tag: Jeg elsker, at Rihanna arbejder med Puma, men dette særlige par er ikke for mig. Download den nye KicksOnFire-app og hold dig ajour med alle de nyheder og udgivelsesdatoer, du skal vide.
Ai đang xem chủ đề này?
Guest
Di chuyển  
Bạn không thể tạo chủ đề mới trong diễn đàn này.
Bạn không thể trả lời chủ đề trong diễn đàn này.
Bạn không thể xóa bài của bạn trong diễn đàn này.
Bạn không thể sửa bài của bạn trong diễn đàn này.
Bạn không thể tạo bình chọn trong diễn đàn này.
Bạn không thể bỏ phiếu bình chọn trong diễn đàn này.

Powered by YAF | YAF © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
Thời gian xử lý trang này hết 0.106 giây.